Gambar Karpet Merah ABPBH Ke-25

on 09 April 2012

Gambar sekitar karpet merah anugerah bintang popular berita harian yang ke-25 (abpbh 2011) | Gambar fesyen pakaian artis di abpbh ke 25. Ni dia beberapa gambar artis kegemaran korang di malam anugerah bintang popular berita harian ke 25. 


Kalau tanya aku siapa paling menarik, menyerlah pada malam abpbh semalam, aku akan jawap diana danielle untuk artis wanita dan aaron aziz untuk artis lelaki. Neelofa ke, nora danish ke, semua out! Diaorang tak menarik perhatian akulah kali ni. Didie alias? Lagila.. Hahahah. Anyway, layan gambar-gambar artis kegemaran korang kat bawah ni~









Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

puteri kasih said...

macam-macam fesyen ada kan :)


09 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...