Semakan Panggilan Temuduga Maktab Perguruan Kplspm 2012

on 14 April 2012

Info semakan tentang panggilan temuduga maktab perguruan kplspm sesi 2012 -  Kepada lepasan spm yang membuat permohonan untuk kemasukkan ke maktab tahun ini, korang bolehlah ke portal web kementerian pelajaran malaysia untuk membuat semakan panggilan temuduga yang bermula dari 30 april 2012. Segala maklumat yang perlu korang tahu ada kat situ.

Kat bawah ni aku ada sediakan pautan link ke portal web kementerian pelajaran malaysia. Korang cuma perlu klik je pautan link tu.

Klik -> Web kementerian pelajaran malaysia

Jugak aku mintak korang tolong tekan share atau like artikel ni supaya mreka yang buat permohonan sama boleh buat semakan di blog ni. Tolong ye?
Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

infoserius™ said...

Selamat berjaya yang hendak jdik cikgu. :)

Jom terjah blog saya!


14 April, 2012
Anonymous said...

boleh bg link x utk semak permohonan tu..


21 April, 2012
Anonymous said...

bila dapat semak ??? ^^


27 April, 2012
Anonymous said...

emm.. da tekan da pautan tu. lps tu nk tekan mane plak ye? tak nmpak pon yg berkaitan..


30 April, 2012
Anonymous said...

buleh bgi link x....


30 April, 2012
Akid azami said...
This comment has been removed by the author.
Akid azami said...

@anonymous - link ada kat sebelah perkataan 'klik' tu. Klik je perkataan 'web kementerian pelajaran malaysia' tu.

lagi 1 pada yang tertanya bila boleh semak permohonan korang, korang boleh check bermula jam 12.30 tengah hari ini nanti. Bersabar ye


30 April, 2012
Anonymous said...

ad sesiapa yg dh semak?


30 April, 2012
Anonymous said...

kata 5 jun dah buleh semak twaran tetapi si dapat


07 June, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...