Gambar Majlis Aqiqah Anak Mawi Cahaya Malaika

on 30 May 2012

Gambar majlis aqiqah anak mawi cahaya malaika! Tak tahu pulak ahad lepas berlangsung majlis aqiqah anak mawi dan ekin. Betul, lepas mawi berkahwin dan dikurniakan anak sulung 3 bulan lepas, nama dia dalam industri dah tak kedengaran lagi. Last update yang kita dengar pasal mawi pun, rumah dia kena rompak lepas tu senyap dah. Tapi tak kisahlah tu. Yang penting cahaya malaika membesar bak johan dalam 3 bulan pertama ni. Alhamdulillah.

majlis aqiqah anak mawi

Majlis ini berlangsung dengan meriah dan lancar tanpa sebarang masalah. Sedikit kata mawi :

Majlis ini diadakan untuk tujuan akikah memandangkan majlis cukur jambul, berzanji dan marhaban dibuat terlebih dulu sempena perkahwinan adik saya di kulai johor sebelum ini.

Comel gila kan cahaya malaika? Pada yang tak tahu maksud nama bayi ini ialah cahaya permaisuriku. Anyway, ada lagi beberapa gambar mereka untuk korang tatap dengan klik readmore. Kredit gambar akhbar kosmo.




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...