Penjelasan Gambar Nora Danish Mabuk Di Kelab Malam

on 25 May 2012

Penjelasan gambar nora danish mabuk di kelab malam! Ini penjelasan gambar nora danish mabuk di kelab malam yang tersebar semalam. Berdasarkan half cencored pada wajah pelakon tu, ramai yang kata pelakon itu nora danish.

gambar nora danish mabuk di kelab malam

Tapi berdasarkan blog media malaya, ada 1 sumber terdekat dengan nora danish mengatakan gambar itu ialah gambar percutian nora di bali bersama keluarga bekas suami dia, iaitu jejai. Memang betul perempuan dalam gambar tu ialah nora tapi situasi dia bukanlah macam yang didakwa sebelum ini. Dan pasal ternampak bahagian yang memalukan dalam gambar tu, sebenarnya nora memakai seluar pendek yang macam amoi chinese pakai tu. Disebabkan bahagian tu cencored, terus timbul dakwaan dari sesetengah pihak gambar tu nampak seluar dalam nora danish.

Aku memang dah rasa pelik bila pihak-pihak tertentu dakwa gambar tu dalam kelab malam. Sebab setahu aku la, mana ada tempat baring dalam kelab malam? Orang datang kelab malam pun sebab nak enjoy.. Bukan nak tidur. Kalau stoned sebab mabuk terlampau pun, mustahil boleh terlentang dalam tu. Apa-apa pun kita nantikan penjelasan dari nora danish sendiri tentang isu mabuk ni.

Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

Amay Hamidi said...

Hanya Puan empunya diri yang tahu ceritanya.. Kita tak usah memikir yang terlanjut-lanjut..


25 May, 2012
Anonymous said...

Tak usah memfitnah...itu urusan dia dgn Allah....kita yg memfitnah ni dpt apa?


25 May, 2012
Anonymous said...

Sendiri buat sendiri tanggung.. Yg tak tau pa pe duduk diam je la


26 May, 2012
titan said...

pandai buat, pandai tanggung la..


28 May, 2012
Anonymous said...

ya,setuju.Urus diri sendiri dulu,baru urus orang lain.Asal artis ja sibuk.Biarlah.Jaga diri dan keluarga.


13 June, 2012
Anonymous said...

Biarlah dia.Jaga diri dan keluarga sendiri.


13 June, 2012
Nur Misnan said...

berhati2 bila mengambil gambar dan berkongsi gambar..
byk fitnah berlaku sebegini..


15 July, 2012
NurKhadijah said...

kalau nora danish mabuk pun ape mslah kite, xyah nk busy body sgt la,


04 September, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...