Semakan Kenaikan Pangkat Guru 2012

on 17 May 2012

Info semakan tentang kenaikan pangkat guru 2012 secara online - Tahniah pada mereka yang bergelar guru di seluruh malaysia kerana kemungkinan besar korang dah pun dinaikkan pangkat. Untuk mengetahui status pangkat korang sebagai guru, korang bolehlah ke laman web kementeri pelajaran malaysia untuk membuat semakan. Kenaikan pangkat ini dilaksanakan selama beberapa bulan iaitu bermula dari 1 jun hingga 30 disember 2012.

Keputusan boleh disemak bermula 16 mei 2012. Korang cuma perlu klik je pautan link kat bawah ni dan korang akan terus dibawa ke laman web kpm.

Klik -> Aplikasi semakan kenaikan pangkat guru tahun 2012
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...